Pracujem ...

Kvalitný hotelový TOP management – základný predpoklad úspechu hotela

PRAHA, 31.3.2011

Kvalitný hotelový TOP management – základný predpoklad úspechu hotela

V hoteloch viac ako kdekoľvek inde platí, že kvalitní zamestnanci sú cestou k úspechu, pretože sú to práve oni, kto sprostredkuje prvý kontakt klienta s hotelom - či už sa jedná o pracovníkov sales&marketingu, F&B, konferencií, recepcie alebo vrcholového managementu. „V dobe ako je táto, ktorá je turbulentná a poznačená dôsledkami ekonomickej krízy, je otázka dobrého obsadenia TOP managementu hotela kľúčová. Iba kvalitný TOP management dokáže vhodne viesť a motivovať zamestnancov, ktorí potom majú priamy vplyv na profitabilitu hotela, a preto by mal majiteľ hotelovej nehnuteľnosti prikladať náležitú pozornosť výberu vhodných kandidátov na pozície vrcholového managementu.“  hovorí Ing. Jan Ficek, výkonný riaditeľ spoločnosti Labartt Hospitality s.r.o., ktorá sa rovnako špecializuje na personalistiku vrcholového hotelového managementu.

Ponuka uskutočnenia Personálneho auditu, a prípadne vyhľadania TOP managementu pre hotely, resp. riaditeľa hotela, je v súčasnej dobe, keď mnohé hotely musia riešiť otázku efektivity, dobrého riadenia a smerovania hotela, k čomu je kvalitný personál a vrcholový management nevyhnutný, jednou z aktuálnych služieb pre vlastníkov hotelových nehnuteľností. „V uvedenom prípade potom nie je veľmi podstatné, či sa jedná o hotel nezávislý alebo patriaci do medzinárodného hotelového reťazca, hoci tam si niekedy „materská spoločnosť“ môže vyžadovať právo schváliť nový TOP management“ dodáva Jan Ficek.

Okrem produktu Personálneho auditu a Vyhľadania hotelového TOP managementu sa spoločnosť zameriava aj na ďalšie služby súvisiace s hotelovým poradenstvom, ako je napr. Redesign hotela,  Finančný audit a finančné poradenstvo, Ocenenie a sprostredkovanie predaja hotela, Vyhľadanie hotelového prevádzkovateľa, ale aj spracovanie Štúdií uskutočniteľnosti pre úplne nové projekty v oblasti cestovného ruchu, a pod. na území Českej a Slovenskej republiky a Rumunska. Podrobnejšie informácie o produktoch spoločnosti nájdete na stránke www.labartthospitality.com.

NAPÍSALI O NÁS